Mühendis ve mimarlar medya ile bir araya geldi
TMMOB Mersin İl Koordinasyon Kurulu medya mensupları ile bir araya geldi. Kahvaltılı toplantıda TMMOB’ye bağlı odaların başkan ve temsilcileri, MGC Başkanı Kaya Tepe ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Toplantıda Mersin’in sorunları ve çözüm yolları konuşuldu. Toplantıyı Makine Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Yücesoy yönetti.
Toplantıda neler konuşuldu?
İnşaat, Ziraat, Jeoloji, Tarih, Spor, Kültür sanat, Ulaşım v.s neredeyse her şey konuşuldu. Verimli bir toplant oldu. Keşke Belediyeler ve Valilik de birer temsilci göndermiş olsalardı. Kahvaltı bu tür toplantıların daha sık yapılması temennisiyle sona erdi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.